Modellen gezocht!

Onder ‘Over Fata Morgana’ heb je kunnen lezen hoe ik in de 80er jaren actief was met modellen. In mijn eigen semiprofessionele studio heb ik vele mooie (jonge) dames mogen fotograferen en soms filmen. Maar ook maakte ik opnamen in de rest van mijn flatje destijds. ‘Huis-tuin-en-keuken’ foto’s zogezegd, op de bank in de woonkamer, in mijn hobbykamer/radiostudio en zelfs in het trappenhuis van de flat. Een studio heb ik helaas niet meer. En op dit moment ook geen geld om er weer een te maken. Maar dat is ook niet nodig.
Tegenwoordig wil ik het vooral houden op dat ‘huis-tuin-en-keuken’ concept. Gewoon overal in en rond het huis (ja, bij goed weer eventueel ook in de tuin die ik nu heb) en met modellen die daarvoor in zijn, de omringende parkjes in om daar zogenaamde ‘flashing’ shoots te maken. Daarover zal ik op een andere pagina meer uitleggen.

Wie zoek ik?

Op dit moment zoek ik het liefst modellen waar ik echt met plezier mee kan werken. Een aantal punten op een rij:

– houd je van ‘sexy’, ‘naakt’ en ‘erotiek’ (seksualiteit)?
– zie je er ‘leuk’ uit, uitstraling, (vol) slank?
– laat je jezelf graag zien voor een camera?
– experimenteer je graag met diverse poses in en eventueel rond het huis?
– ben je niet primair op zoek naar snel financieel gewin?

Als je alles met “Ja” kunt beantwoorden, dan zoek ik jou!

Zijn er bepaalde eisen waar je aan moet voldoen?

Behalve wat ik hierboven al schreef over ‘leuk’ uitzien en liefst slank (beetje voller mag ook hoor!), eigenlijk niet. En dat je dus ‘sexy’ wilt poseren. Helemaal naakt of nog meer moet niet direct! Als je dit misschien voor de eerste keer wilt proberen, kan dat misschien wat eng zijn. Laten we dan eerst met een ‘bikini’ shoot beginnen. Dan weet je ook hoe ik werk en kan het eventuele ‘ijs’ breken. 😉

Ervaring moet je dus niet hebben! Sterker: de meeste ervaren (professionele) modellen stellen vaak direct bepaalde eisen waaraan ik misschien niet kan voldoen.
Op dit moment wil ik het even houden bij ‘simpele’ huis-tuin-en-keuken shoots, losjes gemaakt.
Ik ben geen modellenbureau meer, maar een ‘gewone’ serieuze amateurfotograaf die wil proberen met modellen leuke dingen te maken, waar niet alleen ik maar ook de modellen plezier aan beleven. Gemaakte foto’s kunnen na publicatie misschien leiden tot meer en beter werk. Zo gaat dat meestal.
De meeste ervaren modellen vragen een (hoofd-) prijs. En dat kan ik niet betalen:

Krijg ik een vergoeding?

Hoewel ik in de afgelopen jaren op andere sites wel heb vermeld een vergoeding te geven, wil ik nu liever eerst beginnen met een leuke fotoshoot. Als het klikt en de shoot goed uitpakt, wil ik daar best wel wat voor betalen! Maar het risico is te groot dat het misschien toch minder wordt dan we beiden hadden gehoopt en dan ben ik snel door mijn beperkte budget heen. Sorry.
Maar jij als model mag natuurlijk alles doen met je foto’s wat je wilt! Als je ze wilt plaatsen op jouw eventuele ‘betaalkanaal’ zoals OnlyFans dan ben je daar vrij in.
We zullen altijd afspreken of ik zelf alle gemaakte foto’s mag publiceren of alleen een deel. Dat moet wel kunnen, op deze site. Maar als je specifieke opnamen zelf wilt verkopen, dan kan dat.
Mocht je van een flinke afstand komen en daar (hoge) reiskosten voor moeten betalen, dan ben ik wel bereid om die te vergoeden. Maar dan moeten we vooraf al heel goed communiceren, moet ik weten wie ik voor me krijg en of het de reis waard is. Ik heb ervaringen dat ik pas aan de voordeur zag met wie ik te maken had en die eiste wel de hoogste vergoeding. Dit was dus in de periode van de 80er jaren. Nu moet ik gewoon wat voorzichtiger zijn en misschien wat beperkter. Maar ik weet zeker en beloof je dat dit bij goede afspraken en een leuke klik heel erg zal meevallen.

Leeftijd 18+ tot…

Over leeftijd heb ik nog niets gezegd. Het spreekt vanzelf dat ik voor naakt/erotische shoots alleen vrouwen van 18+ mag fotograferen. Maar ik weet uit ervaring dat sommige meiden die jonger zijn ook al best graag zouden willen poseren. Omdat het ze leuk lijkt en ze denken daar later wat mee te willen doen. Ik heb in de 80er jaren ook wel tieners onder de 18 gefotografeerd. Maar dan alleen ‘fashion’ (dus in leuke zelf gekozen kleding), bikini of portret. Dat kan, mag en wil ik wel doen. Neem gewoon vrijblijvend contact op en kom eventueel met begeleiders langs om te kijken wat ik voor je kan doen.

Een maximale leeftijdsgrens wil ik ook niet stellen… Hoewel er natuurlijk grenzen zijn. De modellen die ik het laatst heb gefotografeerd zijn ook al ruim 30+ maar nog altijd ‘sexy’ te noemen. Dat is dan de enige voorwaarde, niet de leeftijd op zich.

Neem contact op!

Ben je al min of meer gewend aan poseren of jezelf te laten zien op de diverse media of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem contact op!
De twee fotoshoots die je onder dit menu ziet staan zijn beide hier in de woonkamer (en buiten) gemaakt. Het geeft een indruk waar je terecht komt. Elke fotoshoot zal anders zijn omdat elk model anders is. Jij kan daar jouw persoonlijke draai aan geven, waar ik je graag bij wil helpen!
Ik houd van (mooie) vrouwen en wil die met alle respect graag fotograferen (of filmen) op een voor beide leuke manier! Nieuwsgierig? Zin in? Neem contact op! Zie hiervoor de CONTACT pagina. Tot ziens! 🙂