Modellen

De titel zegt het al: op deze pagina’s alles over modellen. Zomaar modellen? Nee, hier komen uitsluitend modellen waar ik zelf contact mee heb gehad. En uiteraard alle info die je wilt weten wat ik voor fotoshoots wil maken. De oproepen naar nieuwe modellen, eventuele speciale projecten en alles wat van belang is om te weten als je interesse hebt om te poseren.

Op mijn erotische website plaats ik alles wat ik mooi vind. Hier gaat het helemaal over wat ik zelf wil en kan maken. En de resultaten. Van elke zelf gemaakte fotoshoot maak ik hier een aparte pagina met info en uiteraard enkele gemaakte foto’s.

Op dit moment van schrijven – eind februari 2024 – heb ik tot heden helaas nog weinig gedaan. Elders heb je daar misschien al meer over gelezen, hoe moeilijk het nog voor me is om modellen te vinden. Vanaf 2016 tot heden heb ik slechts twee fotoshoots gemaakt. Daarvan heb ik twee pagina’s toegevoegd. Mijn wens is om hier meer van te maken.

Wil je reageren op deze pagina’s en interesse hebben of ideeën, kijk dan op de CONTACT pagina voor de mogelijkheden om contact met me op te nemen.